Pampers® Ambassadors

Speciaal voor jonge ouders... en hun allerkleinsten

Pampers biedt nu aan alle jonge ouders de mogelijkheid om lid te worden van Pampers Ambassadors! Een plek waar mama's en papa's hun mening kunnen geven en kunnen bijdragen aan de verbetering van producten voor hun kleintjes.

Meld je aan als Pampers Ambassador

Jouw voordelen als een Pampers Ambassador:

Ontdek 1. Ontdek de nieuwste Pampers: jij bent een van de eersten die nieuwe Pampers producten mag ontdekken. Met de informatie en producten die je ontvangt, kan jij ze introduceren aan jouw vrienden en familie.

Probeer 2. Probeer en deel uit aan je vrienden: je gaat de nieuwste Pampers producten uitproberen. Deel jouw productervaringen en staaltjes met jouw vrienden en alle geïnteresseerden.

Werk samen 3. Werk samen met Pampers: help het team van Pampers met jouw mening, deel met ons productervaringen, indrukken en de meningen van jou en je vrienden.

Als je Ambassador bent, profiteer je van vele voordelen: samen met andere Ambassadors ontdek jij als een van de eersten nieuwe Pampers producten en heb je de kans om met jouw favoriete merken te werken - vrijblijvend en gratis.

Ontdek de projecten